PALVELUT

Elämyksellinen Isosaari
REITTILIIKENNE ISOSAAREEN

Reittiliikenteestä vastaa Suomen Saaristokuljetus. Lippukauppa ja aikataulut löytyvät kauppa.visitisosaari.fi osoitteesta.

Reittiliikennealuksilla on pieni kanttiini ja keskikesän reittiliikenteessä käytettävällä isommalla aluksella kunnon kahvila.

Kuljetus kestää n. 40 minuuttia.

Osta liputSaavu Kauppatorin satamaan ajoissa

Isosaaren reittiliikenne lähtee Kauppatorin laiturilta numero 17. (Korkeasaaren ja Suomenlinnan laiturin välistä)
Viereisessä karttakuvassa havainnekuva (vihreä piste= lähtölaituri, sininen= vesi)

Saavu satamaan 10 minuuttia ennen kuljetuksen aikataulun mukaista lähtöä ja valmistaudu näyttämään matkalippusi kuljetuksen alussa suoritettavan matkalippujen tarkastuksen yhteydessä.


Reittiliikenneaikataulu

Suunnittele golfpäiväsi niin, että varaat riittävästi aikaa Isosaaressa pelaamiselle (yhteislähdöillä peliaika 2 tuntia), syömiselle, saunomiselle ja uimiselle ja halutessasi omatoimiselle tai opastetulle kävelylle tutustuen saaren hurmaavaan luontoon ja historiaan sekä upeisiin nähtävyyksiin.

Ravintola Upseerikerho

Tule kokemaan Helsingin saariston upein terassi!

Kesäaikaan kerholla ja sen 100-paikkaisella merenrantaterassilla voit nauttia juomista, ruuista ja maisemista Helsingin eteläisimmän ja upeimman hiekkarannan ääressä.

Aukioloajat 2022


Katso aukioloajat täältä


Huom! Kaikki aukioloajat säävarauksella.
Yhteydenotot: +358207879758 tai isosaari@theronbistro.fi

Saunat

Yleinen sauna avoinna kaikille saaren vieraille tiistaista-sunnuntaihin. Klo 12-17 sauna on avoinna sekasaunana, klo 17-18 kiinni siivousta varten ja klo 18 eteenpäin naisten ja miesten saunavuorot erikseen. Maanantaisin sauna on kiinni ja pesutilat puhdistetaan huolellisesti. Yksityissauna on vuokrattavissa lisämaksusta.

Huomioithan, että yleisessä sekasaunassa on pukeutumistilat erikseen miehille ja naisille, mutta pesutilat ja sauna on yhteiskäytössä, joten kaikki käyttävät uimapukua.

Saunalta on pääsy uimaan hiekkarannan kautta sekä laiturin nokasta rappusia laskeutuen.

Varaa siis Isosaareen mukaan omat uikkarit ja pyyhe!

https://visitisosaari.fi/saunat/

Opastus

Aarresaaret järjestää Isosaaressa opastettuja kävelyjä etukäteen varatuille ryhmille sekä kaikille vierailijoille reittiliikennepäivinä klo 13:00. Opastukseen voi osallistua varaamalla opastettu kävely reittiliikennevarauksen yhteydessä tai maksamalla saaressa oppaalle, mikäli ryhmässä on tilaa. Hinta on 15€/henkilö. Opastus kestää n. 2 tuntia.

Opastetun kävelyn aikana tutustut saaren historiallisiin nähtävyyksiin ja vierailet suljetulla Peninniemen alueella, jossa sijaitsee Torpedokoeasema.

https://visitisosaari.fi/opastus/